علیرضا نمازی روز شنبه در یک نشست خبری که در محل این بیمه برگزار شد، افزود: از سال گذشته هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان صندوق بازنشستگی و چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سازمان تامین اجتماعی به مراکز درمانی بیمه آتیه سازان حافظ بدهکارند با این حال این شرکت خسارت مستقیم بازنشستگان تامین اجتماعی را تا آخر مردادماه امسال پرداخت کرده است.
وی با یادآوری اینکه آتیه سازان حافظ به عنوان بیمه تکمیلی درمان با ۴۴ شعبه در کشور فعالیت میکند، ادامه داد: حدود ۹ هزار و ۷۰۰ مرکز درمانی سرپایی و بستری طرف قرارداد با این شرکت بیمه هستند.
نمازی اظهار داشت: وقتی بیمهها در پرداخت مطالبات بیمههای تکمیلی تاخیر کنند، بیمه شدگان آسیب میبینند و بیمه تکمیلی مجبور به لغو قرارداد میشود.
وی میزان عمل به تعهدات به بیمه گذاران را ۹۶ درصد اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه بازنشستگان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری بخشی از بیمه گذاران را تشکیل می دهند، تلاش می شود تا این قشر در پرداخت هزینه ها دچار سردرگمی نشوند.
مدیرعامل شرکت بیمه آتیه سازان حافظ با بیان اینکه بخشی از نارضایتی بیمهشدگان آتیه سازان حافظ، ناشی از عدم آگاهی بیمهشدگان از بسته خدمتی است که خریداری میشود، افزود: بیمه شده توقع دارد بیمهگر همه خدمات درمانی را ارائه دهد در حالی که این خدمات را خریداری نکرده اند.
وی هزینه بیمه آتیه سازان حافظ را ماهانه ۲ هزار میلیارد تومان بیان کرد و اظهار داشت: هزینههای بیماران خاص به صورت هفتگی پرداخت میشود زیرا شرایط این بیماران به گونهای است که نباید اجازه داد دچار مشکل شوند./ایرنا
Monday, 23 December , 2024