بر اساس گزارش‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی امید پرداخت و پیگیری موضوع افزایش سرمایه صندوق به تصویب مبلغ ۸۰۰۰ میلیارد تومان منجر شده است.

صندوق کارآفرینی امید به عنوان نهاد حامی کسب و کارهای خرد و کوچک، روستایی و خانگی، نقش بسزایی در توسعه اشتغال و کارآفرینی، توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار دارد.

طبق گزارش‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی پرداخت شده که ایجاد و حفظ ۱۵۰ هزار شغل در کشور را به دنبال داشته است.

حمایت مالی از طرح‌های اشتغالزا و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به کسب و کارهای کوچک بازار محور، رویکرد صندوق کارآفرینی امید است که در کاهش بیکاری و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر است. زنان سرپرست خانوار، فارغ التحصیلان، جوانان جویای کار و کارآفرینان از جمله گروه‌های در اولویت صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات اشتغال به شمار می‌روند.

یکی از کارهای صندوق ایجاد اشتغال به ویژه از نوع اشتغال خرد و متوسط است و به عنوان نهاد حامی کسب و کارهای خرد و کوچک، روستایی و خانگی، نقش بسزایی در توسعه اشتغال و کارآفرینی،توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار دارد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش‌ها، درطول سه سال گذشته و از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق کارآفرینی پرداخت شده که ایجاد و حفظ ۱۵۰ هزار شغل در کشور را به دنبال داشته است.

اهتمام صندوق در طول فعالیت خود این بوده با عارضه‌یابی دوره‌های گذشته اقدامات زیربنایی صورت دهد و در این راستا پیگیری موضوع افزایش سرمایه صندوق، به تصویب مبلغ ۸۰۰۰ میلیارد تومان برای افزایش سرمایه صندوق منجر شده است.