رییس پلیس راهور پایتخت با اشاره به اینکه اول دی ماه آینده اخرین مهلت برای تعیین تکلیف و ترخیص خودروهای توقیف شده رسوبی است، گفت: اکنون هفت هزار دستگاه خودروی توقیفی و رسوبی در پارکینگ‌های تهران داریم.

سردار سیدابوالفضل موسوی پور با اشاره به اینکه طرح کمک به رفع مشکل توقیف این خودروها از اول مهر آغاز شده و تاکنون بیش از یک هزار و ۶۰۰ دستگاه خودرو هم ترخیص شده‌اند، اظهار کرد: خودروهای رسوبی، خودروهایی هستند که مالکین و رانندگان، بدلایل مختلف پس از توقیف وسیله نقلیه توسط پلیس خودروها را بلاتکلیف رها کرده‌اند.

وی در خصوص رکورداران خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های پلیس راهور تهران بزرگ افزود: مالکان ۲ دستگاه خودروی پژو و پراید که از سال ۹۱ و ۹۲ در پارکینگ‌های پایتخت متوقف بودند ولی همزمان با اجرای طرح رفع توقیف خودروهای رسوبی، به ستاد ترخیص مراجعه و وسایل نقلیه خود را پس از گذشته ۱۲ سال تحویل گرفتند.

سردار موسوی پور با اشاره به فراخوان پلیس راهور تهران بزرگ و اطلاعیه‌های مختلف در خصوص تعیین تکلیف خودروهای رسوبی که از یکم مهر ماه ۱۴۰۳ در جراید کثیرالانتشار و رسانه‌های مختلف دیداری و شنیداری آغاز شده از شهروندان خواست اگر وسایل نقلیه آنها به هر دلیلی در پارکینگ توقیف شده است، هرچه زودتر نسبت به ترخیص خودرو اقدام کنند.

وی ادامه داد: برابر دستور عمل صادره از سوی قوه قضاییه، خودروهایی که بیش از یک سال در پارکینگ‌ها توسط پلیس یا مراجع قضایی توقیف شده‌اند، مالکین آنها موکلف و موظف هستند در اولین فرصت تکلیف خودروهای خود را مشخص کرده و برای ترخیص آن اقدام کنند.

به گفته وی، در غیر این صورت سه ماه پس از اطلاع رسانی پلیس راهور که از اول مهر ماه ۱۴۰۳ آغاز شده است، خودرو در حکم رها شده تلقی خواهد شد و مراجع قضای وضعیت این خودرو را تعیین تکلیف کرده و پس از آن به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) واگذار خواهند شد.

وی گفت: اگر خودرو قابل استفاده باشد پلاک را از آن حذف کرده و داخل مزایده می‌رود و دارای پلاک جدید شده و قیمت گذاری می‌شود و اگر مالک اصلی ادعای مالکیت نداشت قبل از فروش به اشخاص، تعدادی از همکاران کارشناس بنده آنها را قیمت گذاری می‌کنند و اگر طی فروش خودرو، مالک با مدارک موجود ادعای مالکیت داشت برحسب روز قیمت به مالک پرداخت می‌شود.

رییس پلیس راهور پایتخت افزود: یکی دیگر از علت این حجم از خودروهای رسوبی این است که پرداخت کردن هزینه خلافی و پارکینگ از قیمت اصلی خودرو بیشتر است پس در نتیجه مالکین از ترخیص خودروی خود منصرف می‌شوند.

وی تاکید کرد: شهروندان برای ترخیص خودرو با در دست داشتن مدارک مالکیت و شناسایی خودرو به همراه کارت ماشین، سند خودرو، کارت ملی مالک به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنند.

به گزارش ایلنا، سردار موسوی پور اضافه کرد: شهروندان پایتخت نشین که خودروی آنها توقیف شده می‌توانند با مراجعه به سایت http://tehran.rahvar۱۲۰.ir/ در بخش خودروهای رسوبی نسبت به محل پارکینگ خودروی خود اطلاعات لازم را دریافت کنند.

وی به مردم توصیه کرد با توجه به شرایط ویژه‌ایی که در حال حاضر جهت ترخیص خودروهای رسوبی در نظر گرفته شده، نسبت به ترخیص وسیله نقلیه شان از پارکینگ‌ها اقدام کنند.