دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حسین حسنی گفت: امروز اهمیت و جایگاه زمینشناسی در زندگی بشر پوشیده نیست به طوری که به جرات میتوان گفت که حیات بر روی زمین بدون آشنایی به آن ممکن و میسر نخواهد بود.
وی افزود: تمامی نیازهای انسان به طور کامل با زمین گره خورده است لذا توسعه آموزش و پژوهشهای زمینشناسی و برگزاری همایشها در سطح کشور امری اجتنابناپذیر است، حیطه مطالعات و پژوهشهای زمینشناسی از فضا، کهکشان، اتمسفر، آب کره، تغییرات درونی و بیرونی به ساختار زمین مربوط است و امروزه با بهرهگیری از تکنیکهای مختلف از جمله استفاده از دادههای ماهوارهای، GIS، تستهای آزمایشگاهی و دورسنجی و تهیه نقشه و هوش مصنوعی، اطلاعات خوبی در اختیار رشتههای فنی و مهندسی قرار میدهد.
حسنی خاطرنشان کرد: ارتباط گستره زمینشناسی با مهندسی نفت، معدن و عمران که دادههای توصیفی و تشریحی زمین را به صورت عدد و رقم در اختیار مدیران و طراحان این رشتهها قرار میدهد از یک سو و از سوی دیگر، مطالعات بنیادین زمینشناسی و مهندسی معدن در کاهش خطرات زیست محیطی و زمینشناسی پزشکی اهمیت آن را دو چندان کرده است.
به گزارش ایرنا دبیر علمی بیست و هفتمین همایش ملی انجمن زمینشناسی ایران درباره جزئیات این دوره از همایش نیز توضیح داد: تعداد ۱۵۵ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که هیات داوران متشکل از ۱۹ استاد مطرح زمینشناسی، تعداد ۱۲۷ مقاله با مشارکت ۳۵۱ محقق را مورد پذیرش قرار داد که از این تعداد، ۴۵ مقاله به صورت سخنرانی و ۸۲ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
حسنی از حضور ۱۴ سخنران ویژه در شاخههای مختلف علوم زمین در این همایش ملی خبر داد و گفت: محورهای گفتوگو در این همایش را حوزههای پتروشیمی، مهندسی معدن، اکتشاف، استخراج و فرآوری، تشکیل میدهد.
ارائه ۱۲۷ مقاله در بیست و هفتمین همایش ملی انجمن زمینشناسی ایران
Monday, 23 December , 2024