آلودگی هوا، برودت هوا، بارش برف، ناترازی در مصرف انرژی و سالهای قبل شیوع کرونا از دلایلی بوده است که در این سالها مدارس را تعطیل و روند آموزشی را مختل کرده است.
به دنبال گسترش استفاده از تلفنهای همراه هوشمند، این ایده برای اولین بار در سالهای شیوع بیماری منحوس کرونا شکل گرفت که میتوان به کمک گوشیهای هوشمند مدارس را به خانهها برد؛ ایدهای که از سالهای قبل از شیوع این بیماری در آموزش و پرورش شکل گرفته و بسیاری از مدارس غیردولتی به کمک نسخههای خارجی بخشی از آموزش خود را با گوشیهای هوشمند ارائه میدادند؛ با شیوع کرونا آموزش و پرورش را ناچار کرد خیلی سریع به فکر تولید یک نسخه داخلی و ملی برای آموزش باشد و در این مسیر هم یکی از اپراتورهای تلفن همراه با راه اندازی شاد به این فضا کمک نمود.
اوایل سال ۱۳۹۹ محسن حاجی میرزایی وزیر وقت آموزش و پرورش در سخنانی در خصوص شبکه شاد گفته بود: ما با میل خودمان وارد این شبکه نشدیم بلکه شرایط، ما را به سمت آموزشهای مجازی پرتاب کرد و ناگزیر بودیم برای اینکه تعطیلی مدرسه به تعطیلی آموزش نینجامد شبکه آموزشی ایجاد کنیم.
با این حال به رغم گذشت بیش از ۴ سال از آن موقع و آزمون و خطاهای بسیار در خصوص آموزش مجازی متأسفانه شبکه شاد هنوز آن طور که لازم است نتوانسته پشتیبانی قوی برای آموزش مجازی باشد. شبکه شاد شاید در طول سال تحصیلی بتواند بدون اختلال برخی کارهای ساده و انتقال دادههای مرسوم را اجرایی کند ولی در هنگام استفاده حداکثری در شاد خصوصاً در هنگام تعطیلی مدارس، شاد همچنان با اختلال مواجه میشود.
به گزارش خبرنگار مهر،بسیاری از معلمان و دانش آموزان از باگ ها و اختلالهای شبکه شاد ناراضی هستند و معتقدند که شاد در زمانی که اتفاقاً بیشترین نیاز را آن داریم با اختلال مواجه میشود؛ در ارسال و دریافت یک عکس یا یک ویدئوی کوتاه ساعتها کاربر را کلافه میکند و زمان و انرژی وی را هدر میدهد.
استفاده همزمان ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دانش آموز از شاد
خشایار فهیم مدیر محصول شاد در گفت و گو با خبرنگار مهر با اذعان به وجود اختلال در شبکه شاد گفت: به دلیل افزایش تعطیلیهایی که داشتیم، شاهد افزایش استفاده از شبکه شاد در سراسر کشور بودیم که حتی به صورت همزمان ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دانش آموز از شبکه شاد استفاده کرده بودند. این استفاده پرتراکم از شبکه شاد سامانه را با اختلال مواجه میکند.
Monday, 23 December , 2024