در این نشست که با حضور حسین تبریزی (کارگردان) و میثم آهنگری (تهیه‌کننده) و جمعی از بازیگران همراه خواهد بود، موضوعاتی مرتبط به زنان از جمله حضور در اجتماع و فضای سیاسی جامعه، آموزش، ازدواج و فرزندآوری مد نظر قرار خواهد گرفت. پرسش درباره روند ساخت و همچنین محتوای این مجموعه در کنار نقدهایی که […]

در این نشست که با حضور حسین تبریزی (کارگردان) و میثم آهنگری (تهیه‌کننده) و جمعی از بازیگران همراه خواهد بود، موضوعاتی مرتبط به زنان از جمله حضور در اجتماع و فضای سیاسی جامعه، آموزش، ازدواج و فرزندآوری مد نظر قرار خواهد گرفت. پرسش درباره روند ساخت و همچنین محتوای این مجموعه در کنار نقدهایی که تاکنون از سوی بینندگان و کارشناسان مطرح شده است از دیگر موضوعات مورد بحث است.

در حاشیه این نشست، تهیه‌کننده سریال «سوجان» با تشکر از بینندگانی که سریال را دنبال می‌کنند، آنها را ترغیب می‌کند تا قصه را تا پایان تماشا کنند. او با تاکید بر اینکه تمام تلاششان را به کار بسته‌اند تا سریالی درخور سلیقه مخاطب و در عین حال جذاب به لحاظ وجه عاشقانه تهیه کنند، از مخاطبان خواست با چالش‌های «سوجان» همراه شوند.

میثم آهنگری همچنین از دشواری‌های ساخت این مجموعه تاریخی که مربوط به زمان قبل از انقلاب در شمال کشور می‌شود، سخن گفت. او از بازخوردهای خوب این سریال در مدتی که روی آنتن رفته است ابراز رضایت کرد و از مخاطبان این سریال خواست که همچنان داستان را دنبال کنند؛ چراکه اتفاقات جذابی در راه است و با چالش‌هایی که در قصه اتفاق خواهد افتاد، جذاب‌تر می‌شود.

عشق و عاشقی «سوجان» را در بازنویسی بیشتر کردیم

به گزارش ایسنا، او ابتدا درباره اقبال مخاطبان از این مجموعه که هرشب از شبکه اول سیما روی آنتن می رود، گفت: خدا را شکر که کار مورد اقبال مردم قرار گرفت و تا اینجا راضی هستند. دو ماه پیش کار تصویربرداری‌مان به پایان رسید ولی تدوین همچنان ادامه دارد. سریال «سوجان» در کل ۶۲ قسمت است و تاکنون ۳۵ قسمت از آن به پخش رسیده است. ما تمام تلاشمان را به کار بستیم تا مردم کار خوب ببینند، انشالله که باب میلشان بوده باشد البته که من هر روز خبرهای خوبی از «سوجان» می‌شنوم و این جای خوشحالی دارد که سریالمان دیده شده است.

وی درباره تعدد ساخت سریال‌های تاریخی طی این سال‌ها و تمایلی که مخاطبان برای تماشای اینگونه داستان‌ها نشان می‌دهند و همچنان برایشان جذاب است، به این پرسش که چطور می‌شود در عین اینکه ما به سلیقه مخاطب پاسخگو باشیم اما سعی کنیم آثاری ارائه بدهیم که با کارهای دیگر متفاوت باشد؟ اینگونه پاسخ داد: هر کاری که ساخته می‌شود اولین چیزی که در آن مهم تلقی می‌شود فیلمنامه کار است. در این کار چون آقای فریدون حسن‌پور خودش بچه همان خطه بودند، بسیار کار را خوب نگارش کردند البته که ناگفته نماند کار بازنویسی شد و کمی درام قصه و عشق و عاشقی‌اش بیشتر شد. از طرفی ما به آداب و رسوم مردم خوب گیلان پرداختیم، آداب و رسومی که به دست فراموشی سپرده شده بود و دوستان گیلانی از این بابت خیلی راضی بودند. از همه مهمتر پرداختن به شخصیت زن در این کار بود که خیلی خوب به مقام زن پرداخته شد و نشان می‌دهد که خانم‌ها در خانواده رکن اصلی را دارند. قصه از این پس جذاب‌تر هم خواهد شد و چالش‌هایی برای شخصیت «قربان» و «سوجان» در راه است که بینندگان را بیشتر جذب خواهد کرد.