نخستین دوره نمایشگاه صنعت موسیقی به ریاست جلال ذکایی دی ماه سال گذشته در محل مجموعه نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد. دومین دوره این نمایشگاه مقرر بود چهارم تا هفتم تیرماه امسال برگزار شود که این رویداد به دلیل همزمانی با چهلمین روز شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور شهید و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیرماه به تعویق افتاد و قرار شد ۱۰ تا ۱۳ مهرماه امسال برگزار شود.
اما زمان برگزاری دومین دوره نمایشگاه صنعت موسیقی نیز به دلیل اعلام پنج روز عزای عمومی در کشور در پی شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و سید مقاومت و آزادی بازهم تغییر کرد و در نهایت این رویداد ۲۹ آبان تا دوم آذرماه امسال در محل مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد.
این دوره از نمایشگاه با همکاری اتحادیه صنف فروشندگان دستگاههای صوت و تصویر، تلفن همراه، لوازم جانبی و آلات موسیقی، در دو سالن میزبان ۱۰۳ غرفه گروههای کالایی شامل تولیدکنندگان و عرضهکنندگان، واردکنندگان و فروشگاهای سازهای سنتی بومی ایرانی، بومی خارجی، مدرن، کوبهای، بادی، زهی همچون ویولن، سنتور، دف، تنبک، تار، سهتار، عود، کمانچه، گارمان (قارمان)، باغلاما، قانون، تنبور، پیانو، هنگ درام، کالیمبا، چنگ رومی، پرکاشن، کاخن، گیتار و سازهای ابداعی «هورقلیا» (کمانه هشت ضلعی برگرفته از حکمت شیخ اشراق)، «اسرافیل هورن» (صوراسرافیل)، «وایکینگ هورن»، «بوق شاخی» (شوفار)، سازهای سرخپوستی و آمریکایی، آموزشگاهها، مراکز پژوهشی، ناشران کتابهای موسیقی، کنسرواتوار، استودیوهای ضبط صدا، عرضهکنندگان لوازم صوتی و صدابرداری، دیجی و اسپیکر از تهران و بعضی از شهرهای کشور بود.
به گزارش ایرنا ، انجمن صنفی هنرمندان موسیقی با ارائه تسهیلات ویژه ثبتنام و تمدید کارت عضویت، انجمن موسیقی ایران با ارائه کتب و آثار موسیقایی منتشر شده توسط این انجمن، تولیدکنندگان و فروشگاههای اکسسوری، کیفهای حمل، میزهای دیجی، کوک ساز، نگهدارنده و پایههای ساز و تولیدکنندگان پوست و چرم مخصوص ساخت سازها و مصنوعات چرمی حمل ساز از دیگر حاضران دومین نمایشگاه صنعت موسیقی بودند. همچنین در این دوره از نمایشگاه تنها یک غرفه به موسیقی کودک اختصاص داده شده بود.
مجالی برای موسیقی؛ چالشهای هنرمندان چیست؟
Monday, 23 December , 2024