رسانه‌ها به‌عنوان وسایل ارتباط‌جمعی، مهم‌ترین ابزار قدرت در عرصه ملی و بین‌المللی هستند و دایره وسعت، اثربخشی و تأثیرگذاری آن بر شئون و تعاملات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی بر کسی پوشیده نیست. در شرایطی که توسعه، اصل بنیادین بقای جوامع به‌حساب می‌آید، اهمیت رسانه‌های همگانی تا آنجا مهم است که می‌توان بدون تردید گفت پشتوانه و زیربنای تغییرات اجتماعی، اقتصادی و ابزاری در زمینه توسعه، رسانه‌ها هستند و در این میان، رادیو به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین رسانه‌های گروهی و عمومی‌ترین رسانه، کارکردهای شاخصی در توسعه ملی و ارتقای شاخص‌های رشد و زندگی دارد.

چه ما رسانه را ابزار توسعه و چه آن را از نتایج توسعه بدانیم، در دنیای امروز، نقش رسانه را در تعاملات میان بازیگران اجتماعی و اقتصادی نمی‌توان نادیده گرفت، نقشی که در کنار رسالت آموزشی و اطلاع‌رسانی خود، در فرهنگ‌سازی دیدگاه‌ها و گفتمان‌ها، اثربخشی و کارایی معجزه‌واری دارد و در ایجاد تحول و ارتقای مهارت‌ها، ارزش‌ها و انگیزه‌ها مؤثر است.

رادیو به دلیل قدمت و ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، چراکه سرعت انتقال پیام، قدرت گستردگی جغرافیایی و گسترش شعاع انتشار، سهولت دسترسی و عمومیت و انعطاف‌پذیری در انتقال پیام ‌بر کارایی این رسانه افزوده و این وسیله ارتباطی را به‌عنوان یکی از بهترین وسایل ارتباط‌جمعی به مخاطبان شناسانده است، مضاف بر اینکه ماهیت شنیداری این رسانه به سبب استفاده از قدرت جادویی صدا و آوا، بر جذابیت‌های این رسانه افزوده است.

فولاد مبارکه در سال‌های اخیر با شناخت جایگاه و اهمیت رسانه‌ها در توسعه اطلاعات و ارتباطات تلاش کرده تا با بهره‌گیری از حداکثر توان و استفاده از روش‌ها و ابزارهای رسانه‌ها به‌منظور اطلاع‌رسانی از عملکردها و تأمین منافع شرکت در راستای منافع ملی قدم بردارد و با راه‌اندازی رسانه‌های متعدد مکتوب، صوتی، تصویری و مجازی، از تمامی شیوه‌ها و راه‌های ارتباطی برای برقراری ارتباط مستمر و پایدار با مخاطبان درون و برون‌سازمانی خود بهره گیرد. این شرکت همواره سعی بر آن داشته تا به‌عنوان مدافع سرمایه‌های جامعه و اندوخته‌های ملموس و ناملموس آن، عهده‌دار مسئولیتی خطیر درزمینه حفظ، نگهداشت و توسعه اعتبار و مشروعیت و مقبولیت خود و درنهایت جلب اعتماد عمومی باشد.

رادیو فولاد مبارکه یکی از این ابزارهای ارتباطی شرکت فولاد مبارکه بوده که با بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی، نقش بی‌بدیلی در تقویت تعامل میان مدیریت و کارکنان ایفا می‌کند. این رسانه، با رسالت اطلاع‌رسانی، شفافیت و تقویت ارتباطات، نقشی اساسی در ایجاد همبستگی و تعامل سازنده در شرکت فولاد مبارکه ایفا می‌کند. این رسانه نه‌تنها پل ارتباطی میان مدیریت و کارکنان است، بلکه همراهی مؤثر برای اطلاع‌رسانی، مطالبه‌گری و انتقال دغدغه‌ها و دستاوردهای کارکنان محسوب می‌شود. این برنامه به‌عنوان رسانه‌ای پویا با تولید برنامه‌های متنوع و کاربردی، نه‌تنها به اطلاع‌رسانی دقیق می‌پردازد، بلکه بستری برای همدلی و گفت‌وگوی سازنده در میان کارکنان فراهم کرده است.

رادیوفولاد با اجرای برنامه‌های زنده در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح و بازپخش در دو نوبت بعدازظهر، به صدای رسای این صنعت بزرگ و رسانه‌ای تأثیرگذار تبدیل ‌شده و در هر لحظه و هر نقطه از این مجموعه عظیم، همراه کارکنان و مدیریت است و صدای تلاش و پیشرفت در تمام سطوح شرکت به ‌حساب می‌آید. در ویژه‌برنامه چهارشنبه‌های تلاش نیز با حضور میدانی در نقاط مختلف کارخانه، انعکاس‌دهنده صدای زحمات و تلاش‌های کارکنان است.

یکی از ویژه‌برنامه‌های رادیو فولاد، استودیو شیشه‌ای است که با رویکرد گفت‌وگوی تخصصی، هر دوشنبه به معرفی واحدهای زیرمجموعه و دستاوردهای آن‌ها می‌پردازد. در این برنامه، مدیران نواحی مختلف در کنار معرفی عملکرد بخش‌های خود، به پرسش‌های کارکنان پاسخ می‌دهند و راهکارهایی برای بهبود فرایندها ارائه می‌کنند. این رویکرد شفافیت و پاسخ‌گویی، پلی مؤثر میان مدیریت و کارکنان ایجاد کرده و زمینه‌ساز ارتقای کیفیت تعاملات در مجموعه شده است.

شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های موفق صنعتی و اقتصادی در کشور، همواره تلاش کرده با تا شناختِ پیچیدگی رسانه‌ها و اثربخشی این ابزارهای، از آن به‌عنوان حامی اصلی مسیر توسعه و تولید کشور بهره گیرد و در راستای تأمین منافع ملی، ضمن اطلاع‌رسانی از عملکرد موفق خود، کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را منعکس سازد و نقشی مؤثر در ایجاد نشاط و امید در جامعه برای خلق آینده بهتر ایران اسلامی ایفا کند.