آئین گرامیداشت روز دانشجو و یادبود آخرین حضور دانشگاهی شهید رئیسی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

آئین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی و یادبود آخرین حضور دانشگاهی شهید رئیسی با عنوان «مهمان بهشتی» در تالار شهید بهشتی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این مراسم جمعی از اعضای دولت سیزدهم، نزدیکان و همسر شهید رئیسی حضور داشته و سخنرانی کردند.

جمیله علم‌الهدی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی (ره) و همسر شهید رئیسی، محمد مخبر معاون اول دولت سیزدهم، غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم، سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی دولت سیزدهم، عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی و گردشگری دولت سیزدهم، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم، حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم، مهدی مجاهد معاون هماهنگی و پیگیری‌های ویژه رئیس جمهور در دولت سیزدهم، محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دولت سیزدهم، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی دولت سیزدهم، مقداد نیلی از نزدیکان شهید رئیسی و سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم از جمله مهمانان این برنامه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم عصر امروز سه‌شنبه در آینه گرامی داشت شهید رئیسی در دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: خسارتی که از بابت از دست دادن شهید رئیسی بزرگوار به کشور ما وارد شد ابعاد مختلفی داشت ولی شاید مهم‌ترین بعدش توقف تحقق دولت اسلامی بود.

وی افزود: برای تحلیل جامع شخصیت شهید رئیسی شاید نشست‌ها و کنفرانس‌های زیادی نیاز باشد و شهید رئیسی ترازی در خدمت‌رسانی بنا کرد که رسیدن به آن شاید به راحتی دست یافتنی نباشد.

شهید رئیسی به معنای واقعی کلمه اصولگرا و اصلاح طلب بود

منصوری ادامه دارد: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد شهید رئیسی جامع الاطراف بودن ایشان بود. شهید رئیسی رشد و تعالی همه جانبه را شخصیت فردی و مدیریت خود از کودکی و نوجوانی تا همین اواخر دنبال کرده بود. ایشان در همه حوزه‌ها رشدی متوازن داشت و شخصیت ایشان برای ما الگو بود.

خاندوزی: بعید می‌دانم فردی از نام‌آوران حوزه اقتصاد باشد که بگوید با شهید رئیسی دیدار نداشته است

سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت شهید رئیسی در این همایش با بیان اینکه شهید رئیسی گوش شنوایی در شنیدن سخن صاحب نظران اقتصادی داشت، گفت: بعید می‌دانم فردی از نام‌آوران حوزه اقتصاد باشد که بگوید با شهید رئیسی دیدار نداشته و نظراتش را مطرح نکرده است.

وی افزود: شهید رئیسی به ما در دولت توصیه می‌کرد نظرات کارشناسان و نخبگان را بشنویم و استفاده کنیم و در صورت نیاز آنها را به دولت منتقل کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت سیزدهم با ذکر خاطره‌ای گفت: یک بار با دفتر من تماس گرفتند و اعلام کردند که رئیس جمهور می‌خواهد با من صحبت کند، شهید رئیسی بعد از سلام و خدا قوت به من گفت امروز در روزنامه‌ها یکی از صاحب نظران اقتصادی اعلام کرده است که ما دیدگاه‌های اصلاح‌گرایانه‌ای داشته‌ایم اما کسی استفاده نمی‌کند، شهید رئیسی گفت به نیابت از من آن استاد دانشگاه را دعوت کن و سلام من را به او برسان و بگو که ما کاملاً آماده هستیم که دیدگاه‌های شما را بشنویم. و اگر نیاز هست در جمع ستاد هماهنگی اقتصادی دولت حضور پیدا کنید.

خاندوزی افزود: فردای آن روز آن استاد دانشگاه را دعوت کردم، اعلام کردم که من و دیگر تیم اقتصادی دولت آماده شنیدن نظرات شما هستیم. جلسات مفصلی هم تشکیل دادیم و نتیجه این جلسات را به رئیس جمهور منتقل کردم. این اصرار رئیس جمهور بود که حرف ناشنیده کارشناسی باقی نماند.

قاضی زاده هاشمی: عملکرد شهید رئیسی در همه عرصه‌ها قابل دفاع است

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دولت سیزدهم در مراسم گرامیداشت شهید رئیسی در دانشگاه شهید بهشتی، گفت: دانشجو وقتی مؤذن جامعه است که هم دور را ببیند و هم بیدارگر جامعه باشد و مردم را به سمت طلوع راهنمایی کند.

وی با بیان اینکه در تراز سیاسی سه شخصیت امیرکبیر، شهید رجایی و شهید رئیسی باهم مقایسه می‌شوند، گفت: عملکرد شهید رئیسی در همه عرصه‌ها قابل دفاع است و هرچه پیش می‌رویم این بیشتر خود را نشان می‌دهد ولی شاید برخی دولت‌ها در برخی عرصه‌ها خود را با دولت شهید رئیسی قابل مقایسه بدانند.

دانشجویان پلاکاردهای دست نوشته‌های خود را با مضامینی نظیر سخنان رهبر انقلاب که فرمودند رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت و عقب‌نشینی تاکتیکی ممنوع با هشتگ وعده صادق ۳ در دست داشتند.