به گزارش قلم افتصاد به نقل از شرکت آب و فاضلاب استان تهران، “حسام خسروی” بنیان سیستم آبرسانی در شهر تهران را بر پایه وجود مخازن ذخیره آب شرب دانست و افزود: برای پایداری آب شرب پایتخت، ساخت مخازن متناسب با پراکندگی و تراکم جمعیتی صورتگرفته است بهگونهای که اکنون در شهر تهران ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب شرب در مدار بهرهبرداری است و همزمان با توسعه این اَبرشهر، مخازن ذخیره آب شرب نیز توسعه مییابند.
وی در باره نقش مخازن آب شرب در چرخه و سیستم آبرسانی شهر تهران ادامه داد: ایجاد پایداری در شبکه آب، ثابت نگهداشتن سطح فشار شبکه توزیع، اختلاط آب و کاهش حوادث شبکه توزیع آب را میتوان از مزایای اصلی مخازن آب شرب برشمرد.
معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران ساخت، توسعه و تکمیل مخازن آب شرب در شهر تهران را در چارچوب طرح جامعه آبرسانی تهران و پروژه عظیم رینگ آبرسانی شهر تهران دانست و خاطرنشان کرد: با تکمیل رینگ آبرسانی و وارد مدار شدن احجام موردنیاز مخازن ذخیره آب شرب، چرخه آبرسانی شهر تهران به سطح پایداری بیشتری خواهد رسید.
خسروی در باره اجرای شبانهروزی پروژه عظیم رینگ آبرسانی در پایتخت گفت: در برنامه امسال مقرر شده است ۱۶ کیلومتر از پروژه رینگ آبرسانی شهر تهران را اجرا کنیم و هماکنون علاوه بر لولهگذاریهایی در اقطار ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متر بهصورت پایپجکینگ (لولهرانی) در هفت نقطه از غرب تهران، این پروژه بهصورت شبانه در محدوده خیابان دماوند و برخی خیابانهای اصلی پایتخت در حال اجرا است.
وی رینگ آبرسانی تهران را یکی از پروژههای حیاتی آبرسانی شهر تهران و چتر نجات پایتخت دانست و افزود: با وجود محدودیتها و دشواریهای زیاد، این پروژه بدون وقفه در حال اجرا و نزدیکشدن به مراحل پایانی است.
معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه متوسط مصرف آب در ۱۰ روز نخست تیرماه امسال به طور متوسط روزانه به سه میلیون و ۶۸۰ هزار مترمکعب رسیده است، به تجربه مثبت مشارکت شهروندان تهرانی در سال گذشته در کاهش مصرف آب شهری و گذر موفق از تنش آبی اشاره و بر ضرورت ادامه این مشارکت و صرفهجویی ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصارف آب شرب از سوی شهروندان تأکید کرد.
Monday, 23 December , 2024